Welkom op de website van dH fotografie.

Ik ben eeBert3n enthousiaste fotograaf, die zich onder de naam dH fotografie heeft toegelegd op het leveren van professionele foto’s aan zowel particulieren als bedrijven. Door mijn jarenlange ervaring met fotografie kan ik u bij uiteenlopende opdrachten van dienst zijn, of het nu om een portretfoto gaat van uzelf of om een professionele produktfoto die in uw webshop moet schitteren, bij dH fotografie bent u altijd aan het juiste adres!

Middels deze website wil ik u een indruk geven van de diensten die ik u kan leveren, uiteraard kunt u ook verschillende foto’s bekijken die ik in het verleden heb gemaakt.  Ik wil u dan ook van harte aanbevelen om eens rustig rond te kijken op mijn website en zeker een kijkje te nemen in mijn portofolio.

Mocht u na het lezen van de informatie op deze website vragen hebben of heeft u misschien interesse in één van de foto’s op deze website, neemt u dan gerust contact met mij op. Via de knop contact in het bovenstaande menu vind u alle informatie om met mij in contact te komen.

Bert de Heus
dH fotografie

[Sluiten]