U kunt bij dH fotografie terecht voor verschillende diensten op het gebied van fotografie.logo_groot
Portretfotografie
Landschapsfotografie
Produktfotografie
Herstellen van beschadigde foto’s
Bewerken van foto’s
Het maken van fotoslideshows op dvd
Inscannen van uw oude 35mm negatieven
Het overzetten van uw VHS video’s naar DVD
Exclusieve wanddecoratie
PC onderhoud
Webdesign

U kunt uiteraard ook voor alle andere fotografie opdrachten, die niet in het bovenstaande lijstje voorkomen contact met mij opnemen, bij dH Fotografie is alles bespreekbaar en niets onmogelijk! Foto’s zijn door dH fotografie te leveren op vele verschillende materialen zoals canvas, dibond, hout enz.

Mijn werkwijze.
Omdat ik veel waarde hecht aan het contact met de klant neem ik voor iedere opdracht persoonlijk contact met u op om uw wensen met betrekking tot de foto’s door te spreken. Nadat ik met u, uw wensen en de mogelijkheden heb doorgesproken biedt ik u een passende en vrijblijvende offerte aan waarin alle diensten en kosten duidelijk benoemd worden, zo komt u achteraf nooit voor onverwachte kosten te staan. Indien u akkoord gaat met de aangeboden offerte wordt deze omgezet in de definitieve opdrachtbevestiging. Na het bevestigen van de opdracht zal ik contact met u opnemen voor het plannen van de opdracht.

Prijzen.
Aangezien iedere opdracht anders is, is het helaas niet mogelijk om prijzen op deze website te publiceren. Zoals hierboven aangegeven biedt ik u een passende offerte nadat u uw wensen aan mij kenbaar heeft gemaakt. Zo krijgt u een prijs die is aangepast aan uw behoeften en betaald u nooit teveel!

[Sluiten]